marți, 8 decembrie 2009

Vanatoarea de carti

Nu stiti despre ce e vorba? Atunci va spun eu. E foarte simplu. Carti in libertate. Cum adica? Adica se ia o carte si se elibereaza din raft sau din posesie, cu o eticheta care sa explice gasitorului cine a eliberat-o si in ce scop, si adresa site-ului ca aceasta sa poata fi urmarita in caz ca e gasita. Care e scopul ? Amuzament, aventura, cunoastere. Eliberezi o carte si ii poti urmari calatoria prin intermediul site-ului, asta daca cel care o gaseste intra pe site, se inregistreaza si el, informeaza lumea ca acea carte a fost gasita,si dupa ce o citeste (optional) o elibereaza mai departe.
Tot ce trebuie sa faci e sa te alaturi unei mari comunitati inscriindu-te pe site, alegi cartea pe care vrei sa o eliberezi din posesia ta, incropesti eticheta, sau o achizitionezi de la ei, inscrii cartea cu codul ISBN si eliberezi cartea.
E si asta un fel de reciclare, mai exact reutilizare creativa , nu-i asa? De ce sa tin o carte minunata prizoniera cand o pot elibera pentru ca mai multi sa se bucure de ea? Poate vreti sa aflati si ca in Bucuresti in momentul de fata se afla patru carti in libertate, care asteapat sa fie gasite.
In curand voi elibera si eu o carticica, si voi fi destul de explicita in privinta locului, ca sa minimalizez sansele de a se pierde. Asa ca bafta la vanatoare!

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails