sâmbătă, 30 mai 2009

Economisirea de viata!

Hai sa economisim ca sa salvam? Ce economisim? Si ce salvam?
Economisim la obiceiuri proaste si nesanatoase, obiceiuri lacome si lenese, egoiste si nesimtite.
Economisim la dezinteres si rautate, la ignoranta si prostie, la badaranie.
Si ce salvam? Pentru cine? De ce?
Salvam viata! Pentru noi sau copii nostri! Ca sa aiba o sansa la o viata, la fel cum am avut si noi, dar ii dam cu piciorul, de fiecare data cand facem un gest negandit, ce va afecta micro de la unul si macro de la toti. Pentru ca suntem toti implicati in aceasta cheltuiala necugetata a vietii si a viitorului.
Asa ca suntetm invitati sa economisim, prin toate mijloacele disponibile, de catre campania 
"Economiseste pentru tine! Economiseste pentru maine!" propusa de Fundatia "Romtelecom pentru romani" impreuna cu "O 9 atitudine!"
Pe baza acestei idei s-a introdus si un concurs, la care lumea se poate inscrie cu un filmulet de 3 minute, in legatura cu subiectul campaniei. Filmuletele care s-au inscris deja sunt mai multe apeluri la economisire, fiecare aducand prin viziunea artistului, un nou suflu de speranta.
Haideti sa economisim!
Filmuletele le gasiti aici:

Un comentariu:

photorih43 spunea...

Pacat ca as fi avut un filmulet, deja este tarziu , daca ar prelungi cu cateva zile ar fi fain ;) Eu de mult fac economie ;).Sa faci economie si sa treci pe solutii green este foarte costisitor. Daca as castiga o suma mare de bani sa zicem la Loto mi-as construi o casa eco , as investi in instalatii solare , eoliene , deci energie alternativa .Dar filmuletul am sa il fac de dragul creativitatii care ma macina , idei am si sper sa incep si daca nu concurez !;)Pentru mine nu competitia conteaza ci ideea ;) weekend placut !:):-h

Related Posts with Thumbnails