miercuri, 6 mai 2009

"ARTISTIS" - agentie de creatie"Artistis"- o noua agentie de creatie pe piata romaneasca. "Dar mai aveam nevoie de una?", ne-am putea intreba. DA! pentru simplul fapt ca multe dintre cele existente nu reusesc sa vina cu abordari originale, proaspete, deosebite, intrigante care sa atraga clientii, si sa satisfaca varietatile de gusturi existente. Ai de multe ori neplacuta ocazie sa vezi sub numele de agentie de creatie mereu aceleasi si aceleasi produse repetate la nesfarsit, de la agendele de birou, cu un design plictisit, si pana la invitatiile de nunta lipsite de caracter, asta ca sa spun doar atat. Nu propun nimic nou, ci doar iau aceeasi idee si ii schimba numele. Mare realizare si copiatul asta. Aici "Artistis" isi propuna sa provoace schimbari, si sa produca un nou val de concurenta.


"Artistis" va avea in fata un lung drum pentru a-si ajunge concurenta din urma, dar acest drum, ce va fi plin de provocari va fi si plin de realizari si satisfactii. Energia ce insufleteste aceasta tanara agentie de creatie este proaspata, plina de vise, dar hotarata sa cladeasca aceasta constructie pe teren solid si nu in nori de iluzii.

Mica dar ambitioasa agentie "Artistis" porneste la drum cu doar doua persoane, si o gama larga de produse, toate creatii cat se poate de originale si de promitatoare. Aveti de unde alege, de la realizari de Logo si Identitate corporativa, Pliante si Flyere, Portrete, Tablouri,etc. pana la faimosul Album de Nunta, ce ne va inmagazina amintirile acelui moment magic din viata noastra care este Nunta, album care nu vine singur ci cu tot tacamul, cuprinzand Invitatii, Bilete de Confirmare si orice alt obiect ati mai avea nevoie.
"Artistis" mizeaza pe aerul de nou, originalitate si talent ce-l va aduce in domeniu, pe o abordare dinamica si tinereasca, neincorsetata de sabloane sau idei preconcepute, pe abilitatea de a se plia pe nevoile clientului dar nepermitand creatiile sale sa alunece spre banalitate.
Putem doar sa-i uram Bafta! acum la inceput de drum si sa-i vizitam site-ul temporar pentru a ne face o parere despre produsele pe care agentia de creatie "Artistis" le va oferi in viitorul cat se poate de apropiat.


Linkul catre site:
http://artline.webs.com/


Va vom tine la curent!

Un comentariu:

Liviu spunea...

Interesant blog!!!

Related Posts with Thumbnails