joi, 19 martie 2009

Licitatii online

http://www.aukro.ro

Pare mai greu decat este, credeti-ma, si este o sursa de venit alternativa, de exemplu ptr studenti, sau o modalitate alternativa de cheltuit bani. Si e verificata de o cunostinta de-a mea, altfel nu m-as fi obosit sa incerc sa accesez adresa. Stiti si voi cum e, goana dupa chilipiruri.
Singura obiectie este pretul versus calitate la unele produse, avand in vedere ca unele nu au nici macar o eticheta. Deci va recomand mare atentie! Dar se pot gasi si chilipiruri.
Plata si transportul se fac de cele mai multe ori prin intermediul Postei Romane, ramburs, se ia legatura cu ofertantul prin intermediul e-mailului, daca doriti sa aflati amanunte despre produs, si atat vanzatorul cat si cumparatorul primesc calificative pozitive daca toata tranzactia a decurs ca pe roate, respectiv negative, cu comentariile de rigoare, daca ceva nu a mers bine.
Eu am sa ii ofer o sansa, sperand ca la categoria carti, sa le creasca oferta de produse, dar sa le scada preturile.
Aah! Si e gratis! Probabil asta e cel mai important aspect, nici vanzatorul nici clientul nu au de platit nimic, decat taxele aferente transportului, care de obicei cade pe umerii cumparatorului.

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails