luni, 2 noiembrie 2009

Magazine de haine Second Hand in Bucuresti

Si asa a inceput nebunia. Sunt de putin timp aici, cumpar de mult timp haine second hand (mai putin vintage) si nu mi-e rusine. De ce mi-ar fi? In afara de preturile joase pe care le gasim in second hand, am gasit haine de o caliate net superioara celor din magazinele cu haine noi, adevarate chilipiruri. Astazi se produce mult, in serie si prost. Trebuie sa si stii ce cauti si ce sa cumperi si erori oricum se vor face.
Si uite asa, dupa ce am cules de pe bloguri si forumuri adrese, am pornit in cautare de magazine second hand. Din pacate in multe din magazinele second hand se practica preturi la bucata, uneori nemeritat de mari fata de calitate, ceea ce te-ar putea dezarma la inceput, asta probabil pentru ca s-au prins si ei patronii de moda vintage sau retro si acum profita. In cazul asta ar trebui sa puna preturi diferentiate dar la hainele care chiar se pot defini vintage sau retro. Deci vanatoarea de chilipiruri a devenit din start mai dificila.
Am inceput cu bucata din strada Mihai Bravu dintre Obor si Iancului, unde stiam ca as putea gasi macar 2 magazine second hand. Si asa a fost, doar ca am gasit 4 magazine second hand!. Cel de la gura de metrou Iancului, si cum mergeti dinspre Obor inspre Iancului, pe stanga inca 3. Din pacate am ajuns dupa ora de inchidere, adica 14.00, fiind sambata. Un singur second hand era deschis pana la 0ra 17.oo dar nu am apucat sa-l purec prea amanuntit, din cauza unui mic conflict nascut pentru ca o domnisoara vroia sa fotografieze magazinul de pe trotuar si i s-a interzis, ceea ce a dat nastere la discutii, precum ca nu se poate fotografia fara permisiune. In urma unei documentari am aflat ca e adevarat, partial, adica se poate fotografia de pe trotuar care e de domeniul public, dar fara a surprinde persoanele ce lucreaza in magazin, si in nici un caz interiorul. Si nici asa nu-s sigura ca se poate. Pacat, pentru ca ei pierd reclama gratis. Dar eram deja prea iritata ca sa mai vreau sa scotocesc dupa haine, plus ca preturile mult prea mari dupa parerea mea m-au cam indepartat.
Urmeaza sa revin intr-o zi a saptamanii, sa caut mai amanuntit si sa va mai aduc detalii.
Va urez o zi frumoasa si succes la shopping sau mai bine zis la vanatoarea de chilipiruri

Un comentariu:

Bijuterii Pupix spunea...

Buna,

Simpatic blog, nu poti spune ca nu-s frumoase : pantofiori, gentute, pantalonasi, bluzite - adevarate bijuterii. Atat de multe lucruri frumoase si la super preturi. Mare pacat ca promovarea pe internet se realizeaza foarte greu.
Meritam mai mult!!!
Te pupix dulce.

Related Posts with Thumbnails