marți, 22 septembrie 2009

Handmade sau lucrul manual

E un hobby si o pasiune cel putin ptr mine. Mai ales daca are macar un strop de componenta ecologica. Dar nu am avut niciodata timpul necesar, banii ptr revistele cu modele, materiale, explicatii, perseverenta sau mai stiu eu ce scuze gaseam.
Asta pana acum, cand totul iti este intins pe tava, trebuie doar sa faci acel prim pas necesar ptr a incepe. Orice intrebare sau nelamurire ai, vei gasi raspunsul pe net. Eh, nu chiar la orice intrebare, hai sa fim seriosi. Orice explicatie nu gasesti, un motor de cautare e raspunsul de care ai nevoie.
Eu trec acum prin perioada tutorialelor. Este extraordinar! (cineva a facut misto de mine, mai vedem noi cine rade la urma!). Tot ce nu stiam sau nu stiam ca vreau sa stiu este doar la cateva butonari distanta.
Fiind indemanoasa din fire, imi lipseau doar cateva elemente de lagatura, ha! credeam eu. Acum am parte de lectii cap coada, de la un minut la jumate de ora la 3 ore, cu poze si filmulete cat se poate de explicite. Gasesc si ce uitasem ca am cautat. Plimbandu-ma pe site-uri care au un cuvant cheie in comun dau peste mici bijuterii, nebunii, idei geniale, ridicole, banale tot ce vrea sufletelul meu. Poate nu sunt un geniu de artist nedescoperit, ci doar o personalitate practica, indemanoasa, cu un strop de creativitate refulata care si-a gasit supapa. Si sunt absolut satisfacuta.
Asa ca ve-ti mai gasi pe acest blog un jurnal al cautarilor mele. Have fun! Eu am!
Azi Tony Hart, http://en.wikipedia.org/wiki/Tony_Hart, artist , si emisiunile sale care te indeamna si te atrag sa creezi, sa te provoci, sa incerci macar, niciodata nu se stie ce va iesi. Sincer, as fi vrut sa fi avut ocazia si eu in copilarie sa il urmaresc. Acum pot, http://www.youtube.com/watch?v=xlgWbN0gb0w.
Related Posts with Thumbnails